Testimonials

What our clients talk about us!


Terima kasih coach Anas, coach Sudin, puan Amalina dan iSaham atas anjuran sesi yang bermanfaat ini. Semoga Allah tambahkan berkat.

#Seminar

MS
Mohd Suffian bin Abdul Rahim

14-Nov-2022

Sedikit sebanyak dapat membantu saya celik saham yg sblm ini xberapa tahu tentang saham

#Seminar

HH
Hamidi Hamid

14-Nov-2022

Saya baru attend the IPO+TA seminars. Content bagus for newbies to start investing.

#Seminar

AF
Aida Fuad

09-Nov-2022

membantu saya lebih memahami sturktur carta saham dan cara betul mengkaji saham. Perlukan lebih masa / hari untuk kelas teknikal.Jika ada kelas berkaitan teknikal secara personal/ dlm group kecil mcm sekarabg mmg sy akan join.

#Seminar

HH
Hamidi Hamid

07-Nov-2022

Seminar ini memberi ilmu baru untuk membuat FA dengan lebih berkesan. Memahami financial ratio menambahkan keyakinan untuk membuat pilihan kaunter. Rasa agak selesa di dalam kelas dengan jumlah peserta yang sedikit, interaksi speaker dengan peserta agak baik dan membantu penyampaian isi seminar dengan lebih berkesan.

#Seminar

MS
Mohd Shahidan Mahidin

20-Oct-2022

Dapat membantu saya memahami cara untuk membaca fundamental sesebuah syarikat dengan betul. Kelas yang berskala kecil sangat membantu untuk lebih memahami.

#Seminar

HH
Hamidi Hamid

18-Oct-2022

Insya Allah dapat ilmu mengenai FA untuk memulakan langkah dalam pelaburan.

#Seminar

MS
Mohd Suffian Abdul Rahim

18-Oct-2022

Pengukuhan ilmu berdagang saham yang memerlukan kawalan emosi dan perasaan semasa berdagang. Alhamdulillah, iSaham "Always the Best" bagi membolihkan Rakyat Marhaim mampu serta mudah untuk mendalami ilmu bersaham. Terima Kasih.

#Seminar

ZZ
Zainuddin Zulkiffly

18-Oct-2022

Powerful la app isaham ni, kalau coach letak subscription RM10/ bulan pun orang bayar ni

#Screeners

A
@Atiq_Raman

06-Oct-2022

Excellent service!

#Support

SY
Siti Yusnita Yahaya

23-Sep-2022

bagus btol screener ni..

#Screeners

MM
Marcos Montana

13-Sep-2022

Alhamdulillah sesi isaham pro offline tadi sgt2 bermanfaat. Sy setuju sesi m ni lebih kerap diadakan pada masa akan datang. Tq

#iSaham Pro

AB
Ayyub Bin Omar

27-Aug-2022

Tq coach n iSaham tlg guide through ipo analysis

A
amir

20-Jun-2022

Aku dulu belajar online je dengan iSaham. Hidup aku serius berubah. Sekarang ada kelas fizikal. Tinggal nak dan tak nak je. Kalau ada satu ilmu yang wajib korang ada, inilah dia. Ilmu saham

#Seminar

MM
Mus'ab Muzahar

10-Jun-2022

Boleh pakai combination screener isaham premium + sector dan lain2 tools dalam web isaham.. rugi kalau tak pakai n manfaatkan sepenuhnya.. ini yang terbaik sebagai ahli isaham Pro.

#iSaham Pro

HF
Hafizal fizal Ramli

12-May-2022

Boleh guna calendar di isaham..sgt2 membantu features ni..

MR
Mohd Rajaei

11-May-2022

Coach @anasfaris jarang la saya tengok iSaham ni buat paid ads compare dengan sifu sifu lain tapi still banyak user dalam platform ni. Terbaik la organic market iSaham ni

MA
Muhammad Afizie

28-Apr-2022

Bukan stakat tiada ads. Coach macam selalu ada utk jawab. Closely guiding. Ahli pun suka menyumbang pengalaman. Sampai pukul 2 pagi pun ada mesej lagi. Berbaloi masuk grup ni. Rasa macam adik beradik

RA
Rahmat Abu Seman

28-Apr-2022

First kenal bursa melalui isaham. IsahamScreener best.

I
@Iffah62361337

02-Apr-2022

memudahkan retail trader membuat pemilihan saham membeli saham untuk mencapai keuntungan disamping memberikan kelas yang percuma kepada newbie saham trader

A
@Ahmad_Sharikin

02-Apr-2022

Tahniah isaham...pengalaman berharga yang rasa bersalah pon ada, bayar rm69 jer tp kelas smpai 2tahun (sesi setiap bulan).dapat lucky draw isaham rm300, guna utk join kelas fa advance.rasa bersalah juga,dh la free, 2 tahun jugak.claim tshirt isaham dh 2 helai..manyak untung...

M
@megat_muazam

02-Apr-2022

Not bad gak isaham ni aku siap beli e-book dia, kalau jumpa apa yang aku tak tau term2 dalam saham ni aku buka e-book dia baru faham haha.

M
@mdbazli

02-Apr-2022

Isaham sebagai pemudahcara melabur di bursa malaysia. Semua kelas saham tersedia dari beginner sehingga ke advance dengan bayaran mampu milik. Strategy di Isaham juga mampu meraih nett profit yg besar.

#Seminar

H
@Hilmi1413

01-Apr-2022

f2f dgn coach satu pengalamn berharga

#Seminar

J
@JumariIsmail2

01-Apr-2022

iSaham mempermudahkan segalanya dlm urusan trading di Bursa Malaysia. Menyediakan pelbagai screener yg sangat membantu mengikut kesesuaian trading plan masing2 dan menyediakan kelas2 saham yg komprehensif. Intinya iSaham memang terbaik.

R
@RAZAKH60824643

01-Apr-2022

Isaham banyak membantu dalam membuat keputusan utk trade dan seterusnya menjaga portfolio supaya kekal selamat

R
@rotivanila

01-Apr-2022

Sejak 2018 menggunakan isaham & akan terus bersama InshaAllah. Kemudahan screener yang disediakan amat2 berbaloi. Coach2 pun sporting & tak jemu memberi tunjuk ajar. Sgt bersyukur. Syabas Isaham

B
@biggeegoo

01-Apr-2022

New user with iSaham, the tools yang ada sangat bagus untuk buat personal analysis, terus subscribe lifetime, harap ini titik tolak journey saya bermain saham, thanks iSaham!

H
@hazxman

01-Apr-2022

Byk yang saya belajar dari iSaham dan ia patuh syariah

C
@cyberx11

01-Apr-2022

Amat banyak membantu utk sesiapa yg baru nak bermula dalam dunia saham.

A
@AsyranL

01-Apr-2022

iSaham Menjadikan saya dan mengajar tidak Mudah terpengaruh dengan semua yang berlaku & terganggu daripada matlamat utama saya dalam berusniga Jual beli saham pada masa yg terbaik kurang risko.

I
@ismail013046571

01-Apr-2022

Terbaik berbaloi langgan rm199 bole katakan ada masa free tiap hari ulang2 tgok. bagi mantop kefahaman. bukan tolak kelas online live tapi full swing pagi ke ptg rasa nak muntah hijau jugak la d buatnya

AS
Abu Syahmi Al Boneya

29-Mar-2022

First class yang beri banyak input kepada diri ini adalah kelas asas iSaham walaupun percuma. Kemudian, mula buka akaun CDS under iSaham. Feature http://isaham.my juga sangat interaktif. Bayaran hanya dengan trade sebulan sekali sahaja. Tapi, free access pon dah best.

N
@naimmp98

24-Mar-2022

Permulaan pengembaraan dalam dunia saham bermula di iSaham. Kejayaan terbesar menggunakan isaham adalah 4x 100% ROI, 1x 200++%, 180% ROI super bull run glove dan semuanya adalah PERCUMA!

Z
@ZaimZahir

24-Mar-2022

Website paling padu yg pernah jumpa. First kenal saham dari isaham since 2020. Tau2 dah capai 10k follower. Congratulations team isaham

M
@m_shahherin

23-Mar-2022

Give a man a fish, feed him for a day. Teach a man to fish, feed him for a lifetime iSaham will guide you to achieve that! Worth it

E
@elfarishanafi

23-Mar-2022

Grow with isaham ! One of the best platforms that has helped me improve my trading and investment game in Bursa through their amazing and easy to use screeners. Do give em a follow.

A
@abangridhwan

23-Mar-2022

Sebagai salah seorang ahli group isaham saya ingin bgtahu yg isaham screener mmg mantap

#Screeners

F
@fesalyusof

23-Mar-2022

Terbaik screener p&v ni. Tq isaham

#Screeners

AA
Asyraf Azmi

18-Mar-2022

Bestnya guna chart di iSaham,kita boleh guna banyak indicator,kalau trading view yang free boleh 3 sahaja,harga update pun delay.

MM
Musleha Mokter

12-Mar-2022

BTST Screener iSaham the best!

#Screeners

WA
Wan Azman

17-Feb-2022

Terima kasih atas ilmu coach @suddinsalleh dlm kelas td. Mmg btl2 sharing ilmu, bkn motivasi atau soft sell kelas premium. Wpn sejam dan asas tp mantap.

#Seminar

AA
Ammar Azlan

21-May-2021

So far saya follow group ni, inilaha satu-satu group saham yang ceria setiap masa. Coach pulak padu-padu. Thank you semua! Haha.

II
Izzat Imran

28-Apr-2021

baru baca artikel isaham pasal osat players dgn foundry. Tq isaham dapat refresh balik pemahaman dalam semicon ni

IZ
Irfan Zalaruddin

03-Mar-2021

Sy newbie. Baru sebulan trading. Sy sgt appreciate isaham. Sbb sy pernah bayar personal coaching pihak lain sblm ni. jujurnya, kaedah isaham: 1. Silibus sgt berstruktur; 2. Coaches berpengalaman; 3. Pengajaran mudah difahami; 4. Support yg kuat (team dan system); 5. Harga sangat2 berbaloi.

AM
Azwan Mohamed

14-Jun-2020

lepas attend kelas TA level 2 coach Anas, saya cuba teknik nie. saya beli pphb, fpgroup, revenue, frontkn, scomnet. saya refer jugak screener HH HL upterm midterm. setakat nie menjadi, kecuali scomnet. pphb saya dah jual profit 60%. terima kasih ya coach Anas

#Seminar

FA
Farihan Azizan

06-Dec-2019

power la grup ni coach jwb soklan almost 24 7.. sy bru kt dlm ni 2 bulan lebih je.. tp byk blajar.. this is my 2nd yr terjun dlm saham.. i wish i have this kind of guidance earlier.. guna long term approach tu lebih baik utk newbies.. sambil2 nk blajar bg pandai..

TH
Tini Harun

23-Oct-2019



Join us now!

Learn more about our product offerings and our seminars.

Learn More