Sertai kami dalam mencipta impak bermakna melalui penyelesaian pelaburan yang inovatif.

Bidang Kerja

Terdapat ruang untuk semua kecemerlangan bersinar di sini.

Temui pelbagai bidang di iSaham di mana kemahiran unik dan peranan ideal anda boleh berkembang maju. Teroka pelbagai pilihan untuk mencari padanan yang sesuai dengan minat anda.

Peluang di iSaham

Temui peranan terbaik anda di sini.

Carian

Operasi dan Sokongan

Pasukan ini sangat penting dalam memastikan operasi yang lancar dan pengalaman pelanggan yang memuaskan. Pasukan Operasi bertanggungjawab untuk mengawal dan menambah baik proses, aliran kerja dan sistem kami dengan teliti, untuk memacu kecekapan dan pertumbuhan. Selain itu, pasukan Sokongan kami komited untuk berkhidmat sebagai titik hubungan utama untuk pelanggan kami yang dihargai, menyediakan bantuan berkualiti, mengendalikan pertanyaan dan membina hubungan yang kukuh.

Perkhidmatan dan Sokongan Pelanggan

Pemasaran

Dalam iSaham, kumpulan pemasaran kami bekerjasama bersama pereka dan jurutera berbakat sepanjang proses pembangunan produk. Kolaborasi ini memperkuat komitmen mereka dalam mewujudkan visi produk yang komprehensif kami. Dengan memanfaatkan bakat pelbagai bidang, misi kami adalah untuk menyediakan solusi analitik saham yang menginspirasi dan membina hubungan kukuh dengan pelabur-pelabur kami.

Pemasaran Produk

Pengiklanan

Penampilan Maya

Kandungan Laman & UX

Jurutera AI

Perhubungan Manusia

Kami di iSaham sangat menitikberatkan hal ehwal perhubungan manusia. Pasukan kami berdedikasi untuk memupuk persekitaran kerja yang positif dan inklusif dalam syarikat kami. Mereka memberi tumpuan dalam menggalakkan komunikasi yang berkesan, menyelesaikan konflik dan menyokong kesejahteraan pekerja. Dengan membina hubungan yang baik dan menggalakkan kerjasama, pasukan kami yang terdiri daripada pemasar, pereka dan pengaturcara yang berbakat dapat bekerja dengan cekap dalam merealisasikan visi produk kami yang menyeluruh.

Perhubungan Staf

Perhubungan Awam

Perhubungan Wakil Pemasaran

Perhubungan Pendidikan

Sumber Manusia

Hal ehwal sumber manusia merupakan tunjang syarikat, membawa misi untuk memberi keutamaan kepada pertumbuhan dan kesejahteraan aset paling berharga kami - kakitangan kami. Kami menarik bakat terbaik, memupuk keterangkuman dan memberi fleksibiliti kepada individu yang ingin mencapai potensi sebenar mereka. Pasukan ini menguruskan pengambilan, prestasi, penglibatan, pembelajaran, pembangunan dan perhubungan pekerja. Kami mencipta pengalaman pekerja yang hebat, menyokong pertumbuhan dan pematuhan kepada dasar dan peraturan.

Reka Bentuk

Pasukan ini mempunyai peranan penting dalam menjadikan jenama dan visi produk kami hidup. Dengan menggabungkan kemahiran artistik dan kepakaran teknikal, pereka kami bekerjasama erat dengan pasukan pemasaran dan pengaturcara kami sepanjang proses pembangunan produk. Dedikasi mereka untuk merealisasikan visi produk kami yang menyeluruh dapat dilihat melalui visual dan ilustrasi yang dihasilkan.

Lyndung

Sharlife