Senarai Harga

Dapatkan senarai harga produk dan servis kami yang terkini dengan cepat


Sila login terlebih dahulu!
Seminar

Seminar

RM 69 - RM 299

Di iSaham, kami percaya bahawa ilmu pasaran saham haruslah difahami dan mampu dipelajari oleh semua individu tanpa mengira umur dan status sosio-ekonomi. Kelas kami lebih fokus pada memberi ilmu pengetahuan saham dan amalan sebenar dalam pasaran saham, serta berkongsi pelbagai strategi dan tips untuk anda pilih mengikut kesesuaian sendiri. Kami mengajar anda bagaimana untuk berfikir, dan bukan 'apa yang anda perlu fikir'. Jika anda seorang yang hargai fakta dan nombor, anda berada di tempat yang betul.

Seminar_Package

Pakej Seminar

RM 799

Langgan Pakej Kelas iSaham untuk mendapatkan harga diskaun sehingga 20%. Rakaman kelas boleh didapati dalam Facebook Group setiap kelas. Sesi live yang merupakan modul kelas iSaham juga akan diadakan di group kelas tersebut mengikut jadual (12 sesi setahun). Usah risau jika anda terlepas sesi live kerana rakaman sesi tersebut juga akan dimuatnaik.

Sekiranya gagal untuk pilih pakej, sila buang E-book dari cart anda

Premium

Keahlian Premium

RM 299 - RM 499

iSaham menyediakan lebih daripada 100 pilihan screener dan strategi berkualiti untuk anda pilih. Langgan sekarang sebagai Ahli Premium iSaham untuk mendapatkan akses kepada beberapa screener premium yang dirumus khas oleh pasukan R&D iSaham. Screener premium dihasilkan daripada kajian (backtesting) dan mempunyai potensi yang lebih tinggi untuk mendapatkan keuntungan. Klik di sini untuk melihat senarai screener kami yang paling popular.

E-Learning

E-book

RM 69

Belajar tentang pasaran saham pada bila-bila masa dan di mana sahaja dengan iSaham eBook. Topik termasuk pengenalan kepada pasaran saham, analisis teknikal saham dan analisis fundamental saham. eBook boleh diakses dengan cara log masuk ke akaun iSaham anda selepas buat pembayaran. Artikel ditulis dalam Bahasa Malaysia dan anda akan dapat akses ini seumur hidup. Tidak seperti eBook lain, semua kandungan dalam iSaham eBook akan dikemaskini dari semasa ke semasa.