IPO Premier

IPO Content 1
IPO Content 2

Zaman semakin mencabar dan ramai daripada kita mula mencari alternatif baharu untuk tambah pendapatan bagi menampung perbelanjaan yang semakin meningkat.

Ada yang mula berniaga, bawa grab, jadi agen dropship, join program affiliate shopee dan banyak lagi.

Sebenarnya, anda juga boleh jadikan pelaburan saham Initial Public Offering (IPO) sebagai pilihan untuk jana pendapatan tambahan di samping dapat kembangkan modal secara konsisten.

Apa itu IPO? IPO secara mudahnya adalah salah satu corporate exercise di Bursa Malaysia. Syarikat persendirian yang ingin menyenaraikan syarikat mereka di pasaran saham haruslah melalui jalan IPO. Yang menariknya, anda pun boleh menyertai corporate exercise ini dan meraih keuntungan jika betul caranya.

IPO adalah salah satu instrumen pelaburan yang sangat mudah serta mampu memberi pulangan yang cukup lumayan dalam masa yang singkat. Risikonya tetap ada, tetapi dengan ilmu yang betul, anda boleh kurangkan risiko kerugian tersebut.

Sepanjang tahun 2022 sahaja, banyak saham IPO yang mampu memberi pulangan yang bagus kepada para pelabur. Sebagai contoh, jika anda melabur sebanyak RM 10,000 dalam IPO Farm Fresh, anda dah boleh meraih keuntungan sebanyak RM 2,600 atau 26% ketika dijual pada harga pembukaan penyenaraian.

IPO Content 3

Untuk Januari tahun ini sahaja, sudah ada 6 IPO yang berjaya memberi pulangan yang cukup tinggi.

IPO Content 4

Rebut peluang untuk belajar dari sekarang sementara peluang masih terhidang. Dijangka untuk tahun 2023 ini akan ada 40 IPO yang akan tersenarai di Bursa Malaysia. Anda akan terlepas peluang jika lambat bertindak.

Dalam kelas nanti, kami akan kongsikan kepada anda tutorial penggunaan IPO Analysis Tools daripada iSaham yang cukup lengkap dan power secara hands-on. Dengan tools ini, anda boleh mengkaji sesuatu IPO dengan pantas di mana sahaja anda berada.

Sebagai bonus, anda berpeluang untuk menonton video ulangan sesi kajian lengkap IPO lalu yang kita jalankan secara live bersama para peserta.

Anda bukan sahaja dapat tingkatkan pemahaman anda tetapi juga boleh praktikkan ilmu yang kita belajar dalam kelas untuk kegunaan masa depan. Ramai yang sudah dapat manfaat daripada sesi kajian ini.

IPO Discussion

Telegram IPO Premier selama 3 bulan

Kejap, bukan itu sahaja, ada lagi pakej menarik untuk anda.

Jika anda menyertai seminar ini, kami akan bagi akses selama 3 bulan group premium di Telegram IPO Premier. Banyak kelebihan yang anda akan dapat jika sertai group ini iaitu:

IPO Telegram Group

Jika tempoh membership anda dah tamat, anda boleh renew untuk tiga bulan berikutnya hanya dengan RM 9 sahaja.

Jom tengok apa kata mereka yang pernah hadir

Pendaftaran Seminar IPO Premier


Maklumat Sesi

IPO Premier Banner
 • Tempat
 • IPO Premier Private Telegram Group, Online
 • Tarikh
 • 25/03/2023
 • Masa
 • 10.00am - 5.00pm
 • Speaker
 • Anas Faris, Muslim Solihin
 • Slot Kosong
 • 10 sahaja lagi

Submitting...

1. Butiran Pembayaran
 • Seminar
  2023 - IPO Premier @ Online
  RM139
 • Diskaun
  -
  RM 0
 • Total RM 139
Kod baucer tidak sah
2. Maklumat Peribadi
Untuk mendaftar, anda perlu daftar masuk melalui Facebook atau Telegram. Sila tekan link ini untuk daftar masuk.
*Required

You will receive auto generated email from iSaham upon successful payment. Kindly check your email for further information.

Terma dan Syarat


 1. Harga kelas adalah harga untuk 1 individu sahaja.
 2. Semua pembayaran adalah non-refundable.
 3. Kod promosi RECHARGE hanya aktif sehingga 31 Disember 2023.
 4. 3 bulan tempoh validity kumpulan sokongan IPO Premier akan dikira daripada tarikh pembayaran seminar IPO Premier.
 5. Akses kepada rakaman sesi perbincangan tertakluk kepada tempoh validity kumpulan sokongan IPO Premier.
 6. Kumpulan sokongan IPO Premier akan di kekalkan sehingga 31 Disember 2023 sebarang pindaan akan di maklumkan melalui Telegram group tersebut.
 7. Sila sertai channel telegram iSaham Class Notifications bagi mendapat maklumat terkini kelas iSaham.
 8. Jadual sesi kelas iSaham akan dikemas kini di isaham.my/events sekiranya ada dan pihak iSaham berhak untuk mengubah jadual kelas sekiranya ada perubahan.
 9. Sila hubungi iSaham Support di Telegram t.me/iSahamSupport untuk sebarang pertanyaan berkenaan kelas dan promosi semasa.